ELF - 2003 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne ShqipPershkrimi

Kur Buddy i ri bie në thesin e dhuratave të Babagjyshit në prag të Krishtlindjes, ai transportohet përsëri në Polin e Veriut dhe rritet si një kukudh që bën lodra nga ndihmësit e Santa. Por ndërsa rritet në moshë madhore, ai nuk mund të lëkundet ndjenjën bezdisëse se nuk i përket. Buddy zotohet të vizitojë Manhatanin dhe të gjejë babanë e tij të vërtetë, një botues i apasionuar pas punës.

Shiko