Pershkrimi

Boog, Elliot dhe miqtë e tyre të pyllit kthehen me një aventurë krejt të re, këtë herë në një Big Top Circus! Komedia fillon kur miqtë e Boog zgjedhin detyrimet e tyre familjare mbi udhëtimin vjetor të djalit dhe një Boog i zhgënjyer vendos të bëjë një udhëtim të tijin, gjë që e çon atë në mes të një unaze cirku ... fjalë për fjalë. Kur ai ndërron vendet me një grizzly të çuditshëm si cirku dhe bie në dashuri me një anëtar tërheqës të trupës ruse, ai do të kuptojë se ndoshta nuk duhet të zgjidhni mes familjes dhe miqësisë në fund të fundit.

Shiko