Pershkrimi

Makina e garave yll, Lightning McQueen dhe shoku i tij Mater shkojnë jashtë shtetit për të konkurruar në garën e Çmimit të Madh të Botës. Por rruga drejt kampionatit bëhet e vështirë pasi Mater përfshihet në një aventurë të tijën intriguese: spiunazh ndërkombëtar.

Shiko