Pershkrimi

14-vjeçarja Arrietty dhe pjesa tjetër e familjes Clock jetojnë në anonimitet të qetë, ndërsa bëjnë shtëpinë e tyre nga sendet e "huazuara" nga banorët njerëzorë të shtëpisë. Megjithatë, jeta ndryshon për Orët kur një djalë zbulon Arrietty.

Shiko