Pershkrimi

Bëhuni gati për Barbie: A Fairy Secret, një aventurë e mahnitshme me Barbie ku ajo zbulon se ka zana që jetojnë fshehurazi përreth nesh! Kur Keni largohet papritur nga një grup zanash, dy miqtë e stilistëve të Barbie zbulojnë se në të vërtetë janë zana dhe se Keni është dërguar në një botë magjike të fshehtë zanash jo shumë larg! Barbie dhe rivalja e saj Raquelle nisen me miqtë e zanave në një udhëtim plot aksion për ta rikthyer atë. Gjatë rrugës ata duhet të qëndrojnë së bashku dhe të mësojnë se magjia e vërtetë nuk qëndron vetëm në vetë botën e zanave, por në fuqinë e miqësisë.

Shiko