Shpirti (Soul) 2020 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Joe Gardner është një mësuese e shkollës së mesme me dashuri për muzikën xhaz. Pas një audicioni të suksesshëm në Half Note Club, ai befas pëson një aksident që ndan shpirtin e tij nga trupi dhe transportohet në Seminarin You, një qendër në të cilën shpirtrat zhvillohen dhe fitojnë pasione përpara se të transportohen te një fëmijë i porsalindur. Joe duhet të kërkojë ndihmë nga shpirtrat e tjerë në trajnim, si 22, një shpirt që ka kaluar shekuj në Seminarin You, në mënyrë që të kthehet në Tokë.

Shiko