Pershkrimi

Duke kërkuar për një habitat më të sigurt, familja prehistorike Crood zbulon një parajsë idilike, të rrethuar me mure, që plotëson të gjitha nevojat e saj. Fatkeqësisht, ata gjithashtu duhet të mësojnë të jetojnë me Bettermans - një familje që është disa hapa mbi Croods në shkallën evolucionare. Ndërsa tensionet midis fqinjëve të rinj fillojnë të rriten, një kërcënim i ri së shpejti i shtyn të dy klanet në një aventurë epike që i detyron ata të përqafojnë dallimet e tyre, të marrin forcë nga njëri-tjetri dhe të mbijetojnë së bashku.

Shiko