Mbreti Luan (The Lion King) 2019 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi


Simba idhullon babanë e tij, mbretin Mufasa, dhe merr për zemër fatin e tij mbretëror. Por jo të gjithë në mbretëri festojnë ardhjen e këlyshit të ri. Scar, vëllai i Mufasës - dhe ish trashëgimtari i fronit - ka planet e tij. Beteja për Pride Rock është shkatërruar me tradhti, tragjedi dhe dramë, që përfundimisht rezulton në mërgimin e Simba. Me ndihmën e një çifti kureshtar miqsh të sapogjetur, Simba do të duhet të kuptojë se si të rritet dhe të marrë atë që është me të drejtë.

Shiko

Shkarko KËTU