Aventurë Polare (Arctic Dogs) - 2019 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Përshkrimi

Kafshët mblidhen së bashku për të shpëtuar ditën kur i ligu Otto Von Walrus zbulon një skemë të keqe për të përshpejtuar ngrohjen globale dhe për të shkrirë Rrethin Arktik.

Watch


Shkarko KËTU