Histori Lodrash 4 (Toy Story 4) - 2019 - Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Woody ka qenë gjithmonë i sigurt për vendin e tij në botë dhe se prioriteti i tij është të kujdeset për fëmijën e tij, qoftë Andy apo Bonnie. Por kur Bonnie shton një lodër të re të quajtur "Forky" në dhomën e saj, një aventurë e udhëtimit me miqtë e vjetër dhe të rinj do t'i tregojë Woodit se sa e madhe mund të jetë bota për një lodër.

Shiko