Lupin III: I Pari (Lupin III: The First) 2019 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

"Hajduti zotëri" ikonë Lupin III kthehet në një aventurë të mbushur me aksione, që përfshin kontinentin, ndërsa Lupin III dhe shokët e tij shumëngjyrësh të nëntokës garojnë për të zbuluar sekretet e Ditarit misterioz të Bressonit, përpara se ai të bjerë në duart e një kabale të errët që nuk do të ndalet para asgjëje për të ringjallur Rajhun e Tretë.

Shiko