Zogjtë e zemruar 2 (The Angry Birds Movie 2) - 2019 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Red, Chuck, Bomb dhe pjesa tjetër e miqve të tyre me pendë habiten kur një derr jeshil sugjeron që të lënë mënjanë dallimet e tyre dhe të bashkohen për të luftuar një kërcënim të përbashkët. Zogjtë agresivë nga një ishull i mbuluar me akull po planifikojnë të përdorin një armë të përpunuar për të shkatërruar shpendët dhe derrat.

Shiko