Njeriu Merimangë- Universi i Ri (Spider-Man- Into the Spider-Verse) - 2018 (Full HD 1080p) Filma Te Dulbuar Ne Shqip

Pershkrimi

Miles Morales po mashtron jetën e tij mes të qenit nxënës i shkollës së mesme dhe të qenit një merimangë. Kur Wilson "Kingpin" Fisk përdor një super përplasës, të tjerët nga i gjithë Spider-Verse transportohen në këtë dimension.

Shiko