Pershkrimi

Djaloshi i keq i videolojrave Ralph dhe shoqja e tij e papërshtatshme Vanellope von Schweetz duhet të rrezikojnë të gjitha duke udhëtuar në World Wide Web në kërkim të një pjese zëvendësuese për të shpëtuar videolojën e Vanellope, Sugar Rush. Në mënyrë mbi kokën e tyre, Ralph dhe Vanellope mbështeten te qytetarët e internetit - përdoruesit e rrjetit - për të ndihmuar në lundrimin e tyre, duke përfshirë një sipërmarrës të quajtur Yesss, i cili është algoritmi kryesor dhe zemra dhe shpirti i faqes së krijimit të trendit BuzzzTube.

Shiko