Pershkrimi

Një atlete e re, ditët e vrapimit të së cilës mund të jenë pas saj, një gënjeshtare e turpshme, një studiuese e turpshme, një plakë e hidhur dhe një vajzë e vogël me një sekret të madh – e vetmja gjë që kanë të përbashkët është Festivali vjetor i Erës në qytetin Fula. Festivali feston Pokemonin Legjendar Lugia, i cili sjell erën që fuqizon këtë qytet bregdetar. Kur një sërë kërcënimesh rrezikojnë jo vetëm festivalin, por të gjithë njerëzit dhe Pokemonët e Fula City, do të duhet më shumë sesa thjesht Satoshi dhe Pikachu për të shpëtuar ditën! A mundet të gjithë të lënë mënjanë mosmarrëveshjet e tyre dhe të punojnë së bashku – apo gjithçka do të përfundojë në shkatërrim?

Shiko