Hajdutët e lajthive 2 Arra nga natyra (The Nut Job 2- Nutty by Nature) - 2017 - Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Kur kryetari i keq i Oakton vendos të shkatërrojë Liberty Park dhe të ndërtojë një park të rrezikshëm argëtimi në vend të tij, Surly Squirrel dhe grupi i tij i rremë i miqve të kafshëve duhet të bashkohen për të shpëtuar shtëpinë e tyre, për të mposhtur kryetarin e bashkisë dhe për të rimarrë parkun.

Shiko