Pershkrimi

Dy fëmijë të djallëzuar hipnotizojnë drejtorin e tyre të poshtër të shkollës fillore dhe e shndërrojnë atë në krijimtarinë e tyre të librit komik, "Captain Underpants" zemërmirë dhe elastike.

Shiko