Pershkrimi

I verbuar nga një brez i ri vrapuesish të shpejtë, legjendar Lightning McQueen largohet papritur nga sporti që ai pëlqen. Për t'u rikthyer në lojë, atij do t'i duhet ndihma e një teknike të re të etur garash me planin e saj për të fituar, frymëzim nga i ndjeri Fabulous Hudson Hornet dhe disa kthesa të papritura. Provimi se #95 nuk ka përfunduar ende do të testojë zemrën e një kampioni në skenën më të madhe të Piston Cup Racing!

Shiko