Pershkrimi

I huaji adoleshent Adam nis një kërkim epike dhe të guximshme për të zbuluar misterin që qëndron pas babait të tij të humbur prej kohësh, vetëm për të zbuluar se ai nuk është askush tjetër veçse Bigfoot legjendar! Ai është fshehur thellë në pyll prej vitesh për të mbrojtur veten dhe familjen e tij nga HairCo., një korporatë gjigante e etur për të kryer eksperimente shkencore me ADN-në e tij të veçantë. Ndërsa baba dhe bir fillojnë të kompensojnë kohën e humbur pas mosbesimit fillestar të djalit, Adam shpejt zbulon se edhe ai është i talentuar me superfuqi përtej imagjinatës së tij. Por ata pak dinë, HairCo. është në bishtin e tyre pasi gjurmët e Adamit i kanë çuar në Bigfoot!

Shiko