Pershkrimi

Dory është ribashkuar me miqtë e saj Nemo dhe Marlin në kërkim të përgjigjeve për të kaluarën e saj. Çfarë mund të kujtojë ajo? Kush janë prindërit e saj? Dhe ku mësoi ajo të fliste balenë?

Shiko