Alvin dhe Fytyreketrushat 4 (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) - 2015 - (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi


Përmes një sërë keqkuptimesh, Alvin, Simon dhe Theodore besojnë se Dave do t'i propozojë të dashurës së tij të re në New York City - dhe do t'i hedhë ata. Ata kanë tre ditë për të shkuar tek ai dhe për të ndaluar propozimin.

Shiko

Shkarko KËTU