Brenda Mendjes (Inside Out) 2015 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

 

Pershkrimi

Rritja mund të jetë një rrugë me gunga, dhe nuk bën përjashtim për Riley, e cila është hequr nga jeta e saj në Midwest kur babai i saj fillon një punë të re në San Francisko. Emocionet udhëzuese të Riley-t - gëzimi, frika, zemërimi, neveria dhe trishtimi - jetojnë në selinë qendrore, qendra e kontrollit brenda mendjes së Riley-t, ku ato e ndihmojnë atë ta këshillojë atë gjatë jetës së përditshme dhe përpiqet t'i mbajë gjërat pozitive, por emocionet bien ndesh se si të lundrohet më mirë në qytet i ri, shtëpi dhe shkollë.

Shiko