Bob Sfungjeri - Aventurat jashtë ujit (The SpongeBob Movie - Sponge Out of Water) - 2015 (Full HD 1080p Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Burger Beard është një pirat që është në kërkim të faqes së fundit të një libri magjik që realizon çdo plan të keq që ai shkruan në të, që ndodh të jetë formula sekrete e Krabby Patty. Kur i gjithë qyteti i Bikini Bottom vihet në rrezik, SpongeBob, Patrick, Mr. Krabs, Squidward, Sandy dhe Plankton duhet të shkojnë në një kërkim që i nxjerr në sipërfaqe. Për të rimarrë recetën dhe për të shpëtuar qytetin e tyre, banda duhet të marrë librin dhe të shndërrohet në superheronj.

Shiko