Pershkrimi

Ndërsa janë në një turne madhështor botëror, The Muppets e gjejnë veten të mbështjellë në një kapelë evropiane për grabitje bizhuterish të kryesuar nga një Kermit the Frog që duket njësoj dhe ndihmësi i tij i poshtër.

Shiko