Pershkrimi

Bleta e sapoçelur Maya është një vorbull e vogël dhe nuk do të ndjekë rregullat e kosheres. Një nga këto rregulla është të mos u besoni grerëzave që jetojnë përtej livadhit. Kur xhelatinë mbretërore vidhet, grerëzat dyshohen dhe Maya mendohet se është bashkëpunëtor i tyre. Askush nuk beson se ajo është viktima e pafajshme dhe askush nuk do t'i qëndrojë pranë, përveç mikut të saj shpirtmirë dhe më të mirë Willy. Pas një udhëtimi të gjatë dhe plot ngjarje në kosheren e grerëzave, Maya dhe Willy shpejt zbulojnë fajtorin e vërtetë dhe dy miqtë më në fund lidhen me banorët e tjerë të livadhit të pasur.

Shiko