Djali me zemrën mekanike (Jack and the Cuckoo-Clock Heart) 2013 Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi

Në Skoci të vitit 1874, Jack lindi në ditën më të ftohtë ndonjëherë. Për shkak të të ftohtit ekstrem, zemra e tij pushon së rrahuri. Mamia përgjegjëse në Edinburg gjen një mënyrë për ta shpëtuar duke ia zëvendësuar zemrën me një orë. Kështu ai jeton dhe qëndron nën kujdesin mbrojtës të mamisë. Por ai nuk duhet të zemërohet apo të emocionohet, sepse kjo i rrezikon jetën duke bërë që ora e tij të ndalojë së punuari. Më keq se kaq, kur të rritet, duhet të përballet me faktin se nuk mund të dashurohet, sepse edhe kjo mund të ndalojë zemrën e tij delikate.

Shiko