Pershkrimi

Shumë kohë përpara se të takonte Shrekun, luftëtari famëkeq, i dashuri dhe i jashtëligjshëm Puss in Boots bëhet hero kur niset në një aventurë me Kitty Softpaws inteligjente të vështira dhe të rrugës dhe organizatorin Humpty Dumpty për të shpëtuar qytetin e tij. Kjo është historia e vërtetë e Cat, Miti, Legjenda... Çizmet.

Shiko