Pershkrimi

Kur Kermit the Frog and the Muppets mësojnë se teatri i tyre i dashur është planifikuar për rrënim, një njeri dashamirës, Gary, dhe vëllai i tij kukull, Walter, hyjnë për të ndihmuar bandën për të organizuar një shfaqje dhe për të mbledhur 10 milionë dollarët që u nevojiten për të shpëtuar. ditë.

Shiko