Pershkrimi

Batman zbulon një vajzë misterioze adoleshente me fuqi mbinjerëzore dhe një lidhje me Supermenin. Kur vajza bie në vëmendjen e Darkseidit, sundimtarit të keq të Apokolips, ngjarjet marrin një kthesë shumë të rrezikshme.

Shiko