Pershkrimi

Si djali i një udhëheqësi viking në prag të burrërisë, Hiccup Horrendous Haddock III i trembur përballet me një rit kalimi: ai duhet të vrasë një dragua për të provuar guximin e tij luftëtar. Por pasi rrëzoi një dragua të frikshëm, ai kupton se nuk dëshiron më ta shkatërrojë atë, dhe në vend të kësaj miqësohet me bishën – të cilën ai e quan Pa dhëmbë – për zemërimin e madh të babait të tij luftëtar.

Shiko