Alvin dhe Ketrushet 2 (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel) - 2009 - Filma Te Dubluar Ne Shqip

Përshkrimi

Yjet e muzikës pop Alvin, Simon dhe Theodore përfundojnë në kujdesin e nipit Toby të njëzet e diçka të Dave Seville. Djemtë duhet të lënë mënjanë super yjet e muzikës për t'u kthyer në shkollë, dhe kanë për detyrë të kursejnë programin muzikor të shkollës duke fituar çmimin 25,000 dollarë në një betejë të grupeve. Por Chipmunks papritur takojnë ndeshjen e tyre në tre chipmunks kënduar të njohur si The Chipettes - Brittany, Eleanor dhe Jeanette. Shkëndijat romantike dhe muzikore ndizen kur Chipmunks dhe Chipettes katrorizohen.

Shiko