Pershkrimi

Një Shrek i mërzitur dhe i zbutur lidh marrëveshje me marrëveshjen Rumpelstiltskin për t'u rikthyer të ndihet sërish si një ogreg i vërtetë, por kur ai mashtrohet dhe dërgohet në një version të shtrembëruar të Far Far Away - ku Rumpelstiltskin është mbret, ograt gjuhen dhe ai dhe Fiona nuk janë takuar kurrë - ai vendos të rivendosë botën e tij dhe të rimarrë dashurinë e tij të vërtetë.

Shiko