Pershkrimi

Woody, Buzz dhe lodrat e tjera të Andit nuk janë luajtur me vite. Me Andin gati për të shkuar në kolegj, banda e gjen veten të lënë aksidentalisht në një qendër të keqe ditore. Lodrat duhet të bashkohen për të ikur dhe për t'u kthyer në shtëpi te Andi.

Shiko