Përshkrimi

Shpikësi Flint Lockwood krijon një makinë që i bën retë të bjerë shi ushqimi, duke u mundësuar qytetarëve të Chewandswallow të ushqehen vetë. Por kur ushqimi në rënie arrin përmasa gjigante, Flint duhet të përpiqet për të shmangur katastrofën. A mund të rimarrë kontrollin e makinës dhe t'i japë fund motit të egër përpara se qyteti të shkatërrohet?

Shiko