Pershkrimi

Mbreti i Far Larg Away ka vdekur dhe Shrek dhe Fiona do të bëhen Mbret dhe Mbretëreshë. Megjithatë, Shreku dëshiron të kthehet në kënetën e tij komode dhe të jetojë në paqe dhe qetësi, kështu që kur zbulon se ka një tjetër trashëgimtar të fronit, ata nisen për ta sjellë atë për të sunduar mbretërinë.

Shiko