Pershkrimi

Remy, një banore e Parisit, vlerëson ushqimin e mirë dhe ka një shije mjaft të sofistikuar. Ai do të donte të bëhej një kuzhinier në mënyrë që të krijonte dhe shijonte kryeveprat e kuzhinës me kënaqësinë e zemrës së tij. Problemi i vetëm është se Remy është një mi. Kur ai përfundon në kanalizime nën një nga restorantet më të mirë të Parisit, gustatori brejtës e gjen veten në një vend ideal për të realizuar ëndrrën e tij.

Shiko