Alvin dhe Ketrushet 1 (Alvin and the Chipmunks) - 2007 (Full HD 1080p) - Fillma Te Dubluar Ne Shqip

 

Përshkrimi

Një kompozitor me vështirësi i quajtur Dave Seville gjen sukses kur takon një treshe me këngëtarë që këndojnë: drejtues djallëzor Alvin, Simon mendjemprehtë dhe Theodore topolak dhe mbresëlënës.


Shiko