Pershkrimi

Lewis, një shpikës i ri i shkëlqyer, është i prirur të krijojë një makinë kohe për të gjetur nënën e tij, e cila e braktisi në një jetimore. Gjërat marrin një kthesë kur ai takon Wilbur Robinson dhe familjen e tij.

Shiko