Përshkrimi

Boog, një 900 paund i zbutur. Ariu Grizzly e gjen veten të bllokuar në pyll 3 ditë para Sezonit të Hapur. Të detyruar të mbështeten te Elliot, një dre mushkë që flet shpejt, të dy krijojnë një miqësi të pamundur dhe duhet të mbledhin shpejt kafshët e tjera të pyllit nëse duan të formojnë një ushtri lecke kundër gjahtarëve.

Shiko