Pershkrimi

Jon dhe Garfield vizitojnë Mbretërinë e Bashkuar, ku një rast i identitetit të gabuar të maces gjen Garfield duke sunduar mbi një kështjellë. Mbretërimi i tij rrezikohet shpejt nga Lordi i poshtër Dargis, i cili ka dizajne në pasuri.

Shiko