Madagaskar (Madagascar) - 2005 (Full HD 1080p) Filma Te Dubluar Ne Shqip

Pershkrimi


Luani Alex është mbreti i xhunglës urbane, atraksioni kryesor në kopshtin zoologjik Central Park të Nju Jorkut. Ai dhe miqtë e tij më të mirë - Marty zebra, Melman gjirafë dhe Gloria hipopotam - kanë kaluar gjithë jetën e tyre në robëri të lumtur para një publiku admirues dhe me ushqime të rregullta të ofruara për ta. I pakënaqur që të largohet mjaftueshëm vetëm, Marti lë kuriozitetin e tij ta pushtojë dhe bën arratisjen e tij - me ndihmën e disa pinguinëve të mrekullueshëm - për të eksploruar botën.

Shiko

Shkarko KËTU