Pershkrimi

Kronk, tani kuzhinier dhe Djaloshi kryesor i dërgesës së Mudka's Meat Hut, është i shqetësuar për vizitën e ardhshme të babait të tij. Babai i Kronk gjithmonë nuk i miratonte interesat e kuzhinës së të riut Kronk dhe dëshironte që Kronk në vend të kësaj të vendosej me një grua dhe një shtëpi të madhe në një kodër.

Shiko