Pershkrimi

Kur qielli me të vërtetë po bie dhe mendja ka fluturuar në kotec, kush do të ngrihet për të shpëtuar ditën? Së bashku me grupin e tij histerik të miqve të papërshtatshëm, Chicken Little duhet të hartojë një plan për të shpëtuar planetin nga pushtimi i alienëve dhe të provojë se heroi më i madh në botë është një pulë e vogël.

Shiko