Pershkrimi

Bob Parr ka hequr dorë nga ditët e tij të superheroit për të hyrë në kohë si rregullues sigurimesh dhe për të rritur tre fëmijët e tij me gruan e tij dikur heroike në periferi. Por kur ai merr një detyrë misterioze, është koha për t'u kthyer në kostum.

Shiko