5 Femijet dhe AI (Five Children and It) - 2004 - Filma Te Dubluar Ne Shqip

 

Pershkrimi

Një Psammead është 'Ajo', një zanë e lashtë, e irritueshme, e shëmtuar e rërës, të cilën pesë fëmijë e gjejnë një ditë në një gropë zhavorri. Si shpërblim për gjetjen e tij, u jep fëmijëve një dëshirë në ditë, rezultatet e së cilës do të zgjasin deri në perëndim të diellit.

Shiko