Pershkrimi

Timon meerkat dhe Pumbaa, kërpudha janë miqtë më të mirë dhe heronjtë e pakënduar të savanës afrikane. Ky paraardhës i aventurës së animuar të Disney-t ju kthen prapa -- shumë prapa -- përpara se të fillonte aventura e Simba. Do të mësoni gjithçka rreth Timon dhe Pumbaa dhe do t'i etiketoni ndërsa ata kërkojnë për shtëpinë e përsosur dhe përpiqen të rrisin një këlysh luani të shfrenuar.

Shiko