Pershkrimi

Shrek, Fiona dhe Gomari u nisën për në Larg, Larg për të takuar nënën dhe babanë e Fionës. Por jo të gjithë janë të lumtur. Shreku dhe Mbreti e kanë të vështirë të shkojnë mirë dhe ka tension në martesë. Kumbara e zanave zbulon se Shreku është martuar me Fionën në vend të djalit të saj Princ Charming dhe vendos të shkatërrojë martesën e tyre.

Shiko