Pershkrimi

Garfield, i dhjami, dembeli, i dashuruari i lazanjave, ka gjithçka që një mace mund të dëshirojë. Por kur Jon, në një përpjekje për t'i bërë përshtypje Lizit - veterinerja dhe një e dashuruar e vjetër e shkollës së mesme - adopton një qen të quajtur Odie dhe e sjell në shtëpi, Garfield merr të vetmen gjë që nuk dëshiron. Konkurs.

Shiko