Pershkrimi

Ella jeton në një botë magjike në të cilën çdo fëmije, në momentin e lindjes, i jepet një "dhuratë" e virtytshme nga një kumbarë zanash. Megjithatë, e ashtuquajtura dhurata e Elës është bindja. Kjo e drejtë e lindjes dëshmon se është shumë mallkim pasi Ella e gjen veten në duart e disa personazheve të paskrupullt, të cilëve ajo fjalë për fjalë nuk mund t'u bindet. E vendosur për të fituar kontrollin e jetës dhe vendimeve të saj, Ella nis një udhëtim për të gjetur kumbarën e saj zanash, e cila shpreson të heqë mallkimin. Rruga, megjithatë, nuk është e lehtë - Ella duhet të tejkalojë një mori pengesash të pakëndshme, duke përfshirë zogjtë, gjigantët, motrat e liga, kukudhët dhe xhaxhain e lig të Princit Charmont, i cili dëshiron të marrë kurorën dhe të sundojë mbretërinë.

Shiko