Pershkrimi

Kur një lakmitar i jashtëligjshëm planifikon të marrë në zotërim fermën e qumështit "Patch Of Heaven", tre lopë të vendosura, një hamshor që gjuan karatesë dhe një koral shumëngjyrësh kafshësh bashkojnë forcat për të shpëtuar shtëpinë e tyre. Aksionet janë shumë të larta, pasi kjo aleancë e pamundur kafshësh rrezikon lëkurën e tyre dhe përputhet me mendjen me një grup misterioz njerëzish të këqij.

Shiko